Fra den 11. til den 15. oktober afholder vi sammen med Lemvigh-Müller Danmarkshistoriens første mesterskab i kabelstrip!

Claus Elming er konferencier, og vi stiller en pølsevogn op til fri afbenyttelse. Så kig ned i din lokale Lemvigh-Müller-butik og hep på dine kolleger. Eller endnu bedre: Stil selv op og vis dem, hvem der er den hurtigste i landet med en afisoleringstang. 

Vind en aften med øl og bowling

Danmarks hurtigste kabelstripper vinder trofæet Den Gyldne Kabelstripper og en aften med øl og bowling for dig selv og op til 20 kolleger. Vil du bare se kabelstrip i topklasse, er du også velkommen!

Der er også præmier til alle heat-vindere og til lokalmestrene i de fem byer. 

Tid, sted og tilmelding

Tilmelding til konkurrencen foregår på dagen i Lemvigh-Müller-butikken.

Konkurrencerne løber af stablen her:

Konkurrencen finder sted alle dagene mellem kl. 10.30 og 13.30, og I kan sagtens nå at deltage i et heat eller to, når I alligevel er i butikken. Eller bliv hængende, se på og nyd en gratis hotter fra vores pølsevogn.

Vi kårer dagens vinder, når vi har været gennem alle heats, og vinderen får direkte besked.

Claus Elming

Elming på baggrund

Konferencer og overdommer. Claus er en erfaren sportskommentator og vært på Vild Med Dans - og dermed den helt rigtige mand til at styre det første DM i kabelstrip. Han har selv erfaring med elitesport fra en karriere i amerikansk fodbold.

 

Viden, cases og nyheder fra Waskönig+Walter