Nyheder og cases

Viden, cases og nyheder fra Waskönig+Walter

DM i kabelstrip 2022

Det sker igen! Den 10. - 14. oktober afholder vi endnu engang Danmarksmesterskab i Kabelstrip sammen med Lemvigh-Müller. Så kig ned forbi din lokale Lemvigh-Müller-butik og hep på dine kolleger. Eller endnu bedre: Stil selv op og vis dem, hvem der er den hurtigste i landet med en afisoleringstang.

Der er et plus i vores logo. Se hvorfor.

Waskönig+Walter har et logo, hvor det centrale grafiske element er et plus. Det plus, der forbinder de to navne - men plusset har faktisk en betydning. Det har vi lavet en lille video om.

URBAN RIGGER: Flydende studenterboliger med kabler fra Waskönig+Walter Danmark

Da de første studenterboliger fra URBAN RIGGER® blev fragtet ud på vandet ved Refshaleøen i København i 2016, var der tale om lidt af en revolution:

Sådan sparer vi CO₂ ved at udvikle vores forsendelser

Kan man fragte flere varer og samtidig reducere CO₂-udledningen? Ja, det kan man faktisk godt! Læs denne artikel og få forklaringen på hvordan.

5 spøjse facts om os…

Vores tyske selskab blev grundlagt i 1873 – hvor de to ansatte producerede tråd til hattemagere… I dag producerer vi udelukkende installations- og forsyningskabler, og vi har mere end 500 ansatte. Hvert år producerer fabrikken i Tyskland mere end 140.000.000 kg kabler til både installation og forsyn...

Nyt website klar

Så er vi klar med nyt website. Du sidder lige nu og ser på det - så hvad synes du?

Et lille, men vigtigt tandhjul i en stor maskine

I foråret 2020, da Danmark lukkede ned, ville vi gerne vise, at vi gjorde vores ypperste for at holde vitale samfundsfunktioner i gang. Derfor producerede vi denne video - og budskabet holder også i post-Corona-tider...