Historier og events

Viden, cases og nyheder fra Waskönig+Walter

Transport på tværs af landegrænser

Alle vores kabler bliver produceret på vores fabrik i det nordlige Tyskland af en af Europas førende og mest erfarne kabelproducenter. Vores kabler transporteres udelukkende via vejtransport. Derfor er det vigtigt at se på de optimeringer, vi kan bidrage med i form af valg af brændstof og optimalt k...

Fra produktion til stikkontakt

Vi har alle et fælles ansvar for at nedbringe den globale CO2-udledning. Som samfund har vi samtidig en fælles opgave om at flytte varer og produkter fra A til B. Men alle nuværende transportformer udleder enorme mængder CO2, og derfor er virksomheder med import- og eksportvarer CO2-tunge.

DM i Kabelstrip

DM i Kabelstrip er blevet en tradition hos Waskönig+Walter. Hvert år afholder vi en fest af et event, hvor elektrikere og lignende kan prøve kræfter med afisolering af kabler. Der er selvfølgelig både pokaler og præmier. Se her, hvad eventet handler om og de sidste års vindere.

Der er et plus i vores logo. Se hvorfor.

Waskönig+Walter har et logo, hvor det centrale grafiske element er et plus. Det plus, der forbinder de to navne - men plusset har faktisk en betydning. Det har vi lavet en lille video om.

URBAN RIGGER: Flydende studenterboliger med kabler fra Waskönig+Walter Danmark

Da de første studenterboliger fra URBAN RIGGER® blev fragtet ud på vandet ved Refshaleøen i København i 2016, var der tale om lidt af en revolution:

Sådan sparer vi CO₂ ved at udvikle vores forsendelser

Kan man fragte flere varer og samtidig reducere CO₂-udledningen? Ja, det kan man faktisk godt! Læs denne artikel og få forklaringen på hvordan.

5 spøjse facts om os…

Vores tyske selskab blev grundlagt i 1873 – hvor de to ansatte producerede tråd til hattemagere… I dag producerer vi udelukkende installations- og forsyningskabler, og vi har mere end 500 ansatte. Hvert år producerer fabrikken i Tyskland mere end 140.000.000 kg kabler til både installation og forsyn...

Nyt website klar

Så er vi klar med nyt website. Du sidder lige nu og ser på det - så hvad synes du?

Et lille, men vigtigt tandhjul i en stor maskine

I foråret 2020, da Danmark lukkede ned, ville vi gerne vise, at vi gjorde vores ypperste for at holde vitale samfundsfunktioner i gang. Derfor producerede vi denne video - og budskabet holder også i post-Corona-tider...